Icarus Illumina HD – Korte review

icarus-illumina-hd-2Wij posten natuurlijk veel gratis ebooks hier op onze website, maar het is ook wel handig om een goede ereader in bezit te hebben, zeker nu rond vakantietijd is het namelijk super handig om al uw favoriete ebooks makkelijk mee te nemen. De een kiest voor een tablet en de ander voor een ereader. Bij deze hebben we een korte review van een betaalbare ereader, namelijk de Icarus Illumina HD.

Korte beschrijving van de Icarus Illumina HD

Deze ereader is op de markt gezet als een complete ereader met zo’n beetje alle technieken ingebouwd die nu beschikbaar zijn en dat zie je wel terug. Als eerste heeft de Illumina HD een prachtig 6″ E-ink Pearl HD Touch scherm waardoor een ebook goed en duidelijk op het scherm te lezen is. Verder is een van de plus punten van deze ereader dat er verlichting ingebouwd zit, waardoor u op deze ereader ook in het schemerlicht of zelfs in het donker nog steeds uw ebook terug kunt lezen! Verder beschikt deze Icarus over ingebouwde WIFI en ondersteund hij de meest gangbare ebook formaten, dus in het kort gezegd is het een complete ereader.

icarus-illumina-hdErvaring met deze ereader

Als je dus naar de specificaties kijkt komt deze ereader dus enorm goed uit de bus, want waar vele ereaders het probleem hebben dat je altijd omgevingslicht moet hebben om een ebook te kunnen lezen heeft de Icarus Illumina HD dit niet nodig. I.s.m. ereader.nl hebben we deze ereader kort in handen gehad zodat we de belangrijkste punten voor u op een rijtje kunnen zetten.

Omdat de Icarus net zoals eigenlijk alle ereaders voorzien is van een 6″ Pearl e-ink scherm hebben we hier eigenlijk geen op/aanmerkingen over, dit is gewoon een super schermpje voor het lezen van ebooks, wat ons wel meteen opvalt is dat het Touch scherm goed zijn werk doet, en mocht u toch liever met fysieke knoppen navigeren dan is dat op deze e reader ook nog mogelijk. Persoonlijk hadden we liever een wat compactere ereader gehad zonder de extra fysieke knoppen, maar we kunnen ons voorstellen dat sommige mensen liever met knoppen de bladzijdes omslaan dan steeds naar de volgende bladzijde te vegen. Het is een beetje het beste van beide.

Verder is de ingebouwde verlichting echt een uitkomst, waar bijvoorbeeld de Sony PRS-T2N een hele fijne ereader is, is het grote nadeel dat je zodra het wat donkerder word je extra verlichting moet inschakelen. Bij de Icarus Illumina HD heb je echt geen omgevingslicht nodig om uw ebook te kunnen lezen. En het leest ook gewoon comfortabel, waar je namelijk met een tablet als het ware tegen het licht zit aan te kijken heb je bij deze ereader dit gevoel helemaal niet. Het licht is in 5 standen in te stellen zodat je hem zo kan instellen wat voor u het makkelijkst leest.

Kortom een goede e Reader!

Dat is deze Icarus zeker weten. Met de Illumina HD hebben ze namelijk een complete ereader op de markt gebracht welke zijn geld zeker waard is, en als je kijkt naar de prijs is hij op dit moment bijzonder aantrekkelijk geprijsd. U kunt op deze ereader vele 100’en ebooks meenemen en door de ingebouwde WIFI kunt u altijd nog extra boeken op uw ereader downloaden. Wij geven daarom de Icarus Illumina HD een dikke 8 als rapportcijfer en hij is daarbij dus een echte aanrader. Voor meer informatie en actuele prijzen kunt u hieronder verder kijken, en heeft u deze ereader ook in bezit of gaat u hem aanschaffen, dan zijn wij ook benieuwd naar wat u hiervan vind.

[bol_product_links block_id=”bol_53ce1c286ecc5_selected-products” products=”9200000020506374,9000000011731453,9200000030108909″ name=”ereader” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo