Ik ben omringd door debielen en ik voel me goed – Stefan Nieuwenhuis

ik-ben-omringd-door-debielen-en-ik-voel-me-goedBij deze weer een nieuw boek in onze gratis boeken collectie en deze keer van de schrijver Stefan Nieuwenhuis met de titel Ik ben omringd door debielen en ik voel me goed. Het is een boek welke gaat over David die de ondankbare taak heeft om met mensen samen te werken die eigenlijk niet willen werken, en hierdoor allemaal creatieve oplossingen en smoezen bedacht hebben waardoor ze alles kunnen, behalve werken.

Het is een boek welke zo vol met eigenlijk onzinnige en toch herkenbare dingen staat, waardoor we hem eigenlijk onder komedie zouden moeten plaatsen, maar deze roman is gewoon een roman welke je af en toe eens goed laat lachen en via onderstaande download link helemaal gratis.

Een korte omschrijving:

De hoofdpersoon in het tragikomische verhaal is David, medewerker bij de Arbo-dienst tegen wil en dank. Als verantwoordelijke voor de interne afdeling moet hij dag in, dag uit naar de smoezen en uitvluchten van zijn werkschuwe collega’s luisteren, zonder enig uitzicht op een verbetering van zijn situatie.

En als zijn cliënten hem niet tot wanhoop drijven, dan zijn er zijn echte collega’s nog die er een sport van maken om hem met zoveel mogelijk wanstaltige kantoorhumor om de oren te meppen van het soort waarbij het kantoor van Debiteuren, Crediteuren tot een komisch Walhalla wordt verheven.”

Titel – Ik ben omringd door debielen en ik voel mij goed
Auteur – Stefan Nieuwenhuis
Verschijningsjaar – 2009

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het boek ik ben omringd door debielenen en ik voel mij goed hier gratis

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo