Ben hur – Lewis Wallace

benhurlewiswallace

Wie kent het verhaal van Ben-Hur nu niet? De meest mensen kennen het verhaal van Ben Hur van de film midden jaren 90 waar het leven van Ben Hur d.m.v. een Hollywood sausje spectaculair neergezet wordt. En ondanks dat de film voor toen goed opgezet was en ook veel lovende kritieken gehad heeft (kijk naar het aantal oscars wat het opgeleverd heeft) weet bijna niemand dat het een verfilming is.

Het oorspronkelijke verhaal is geschreven door Lewis Wallace en daar staat alles toch wel iets anders omschreven, de verfilming heeft wel de rode draad van het verhaal vastgehouden, maar qua emoties, drama en ook spanning is het een en ander in het boek veel beter omschreven naar ons idee. Kortom een goede aanrader om eens te gaan lezen, wij raden u deze dus zeker aan en zijn benieuwd naar uw reactie over het boek.

Een korte omschrijving:

Een verhaal uit de tijd van Christus’ leven op aarde.Het verhaal van Ben-Hur, ten onrechte bij velen beter bekend door de met 12 Oscars bekroonde film, is het verbijsterende en uiterst spannende relaas van de Joodse galeislaaf en magistrale paardenmenner.

Het leven van Christus op aarde vormt het decor voor de uitputtende strijd tussen Ben-Hur en zijn jeugdvriend Messala, een Romeins edelman. Centraal staat de botsing tussen de oude heidense en de nieuwe Christelijke wereld.

Pieter Cramer verzorgde een nieuwe, voor de eerste maal volledige vertaling van dit spektakel-achtige en meeslepende boek.

Titel – Ben Hur
Auteur – Lewis Wallace
Prijs: Gratis te downloaden

Download link – Bol.com

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo