Brandend verlangen – Lily Frank

brandend-verlangenWie kent de verschillende boekenreeksen tegenwoordig nou niet die in de stijl van 50 tinten grijs geschreven zijn? Nu zijn we tegen een genre genoot aangelopen welke gratis te downloaden zijn, namelijk de boekenserie Tinteling. Dit is als we het goed begrepen hebben een boekenreeks die door diverse auteurs geschreven wordt, en op dit moment zijn ze daar nog druk mee bezig.

Het eerste deel is nu helemaal gratis te downloaden wat we natuurlijk graag zien. Via onderstaande link kunt u het ebook Brandend verlangen gratis downloaden in zowel epub als PDF formaat, de precieze releasedatum van de andere delen konden we nog niet achterhalen, maar met het eerste deel in deze tinteling serie heeft u denk ik al wel even leesplezier als u van dit genre houdt.

Een korte omschrijving:

Brandend verlangen is de tweede novelle in de reeks Tinteling en de eerste van de hand van Lily Frank. In deze novelle is Desiré ten einde raad als ze zichzelf ’s nachts buitensluit in niets meer dan haar nachtjapon. Gelukkig rijdt op dat moment net een brandweerauto voorbij en een knappe brandweerman weet haar terug te brengen naar haar slaapkamer.

Vanaf dat moment kan Desiré aan niemand anders meer denken. Huisgenote Cissy ziet maar één oplossing: Desiré moet haar brandweerman gaan zoeken. Maar dat blijkt nog niet zo’n gemakkelijke opgave met meerdere posten en verschillende ploegen in de stad.

Titel – Brandend verlangen
Auteur – Lily Frank
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo