Black Friday 2021Black Friday 2021

Anavatos onbereikbaar

Titel – Anavatos onbereikbaaranavatos-onbereikbaar
Auteur – Rob Laanen
Omschrijving
– Het boek Anavatos onbereikbaar is het nieuwste boek van auteur Rob Laanen. Hij is een schrijver van diverse boeken, maar zijn nieuwste boek biedt hij nu gratis te downloaden aan via zijn website. Het enige wat hij hiervoor terug wilt is een facebook like. Het boek is een echte aanrader voor degene die van een spannend boek houdt, waar echt van alles aan de hand kan zijn. Bij deze een korte omschrijving:

In het jaar 1822 vond er in een klein Grieks dorp een tragedie plaats die zijn weerga niet kent. Niemand kent de ware toedracht die heeft geleid tot de gruwelijke door van de inwoners en de verwoesting van het dorp Anavatos. Veel verhalen doen de ronde zoals dat van een vrouw die de geheime weg naar het dorp heeft verraden voor een brood. Op een enkele oprisping na, slaapt de vulkaan die Anavatos heet al 180 jaar.

Daar komt verandering in als de ambitieuze salesmanager Eric Lachambre in zijn brievenbus een nogal geheimzinnige uitnodiging vindt die geadresseerd is aan zijn vrouw Eva. De afzender wil dat zij een dag later naar een begraafplaats komt. Kennelijk weet hij niet dat Eva vier jaar eerder is verongelukt. Eric vertrouwt het niet en hij besluit om zelf op de uitnodiging in te gaan. De ontmoeting met de afzender komt er nooit, want als Eric bij de begraafplaats arriveert, blijkt daar iemand te zijn vermoord .

Het ebook Anavatos onbereikbaar is gratis te downloaden van Rob laanen zijn eigen website, klik hiervoor op onderstaande download link. Veel leesplezier.

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

2 Opmerkingen
 1. Lijkt mij een leuk boek. Leuke website trouwens

 2. Heel spannend boek met een verrassend einde. Merci.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo