Black Friday 2021Black Friday 2021

De berenkuil – Noud van den Eerenbeemt

de-berenkuilTitel – De berenkuil
Auteur – Noud van den Eerenbeemt
Omschrijving
– Het boek De berenkuil
is een gratis ebook over het leven van mensen in een mijnstad in Limburg. Het gaat over hoe het leven in de stad Heerlen die op zijn kop komt te staan doordat een van de grotere werkgevers er mee gaat stoppen, bij deze een korte omschrijving van het boek:

Aan de rand van de mijnstad Heerlen ligt de buurtschap de Berenkuil, waar veel mijnwerkers en lagere ambtenaren wonen. Pierre Vasterman is één van hen. Zij vrouw Mia is de pijler van het gezin met zes kinderen, waar in korte tijd vele moeilijkheden ontstaan. Ook in het gezin van de buren, de Mostards, steken allerlei problemen de kop op.
Dat gebeurt allemaal juist als Pierre Vasterman en Dries Mosterd te horen hebben gekregen dat ze ander werk moeten gaan zoeken, omdat de mijnen zullen gaan sluiten. De auteur schets ons daarnaast het leven van verschillende andere typen uit de Berenkuil, die in bepaalde relatie staan tot de Vastermans.

Dit boek is te downloaden in meerdere formaten, klik hieronder op de download link voor de verschillende opties om het boek gratis te downloaden.

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo