/////De onthoofde stad – Hans Mantel

De onthoofde stad – Hans Mantel

Titel – De onthoofde stadde-onthoofde-stad
Auteur – Hans Mantel
Omschrijving
– Het boek de onthoofde stad is een leuke spannende roman waarbij het leven van een journalist toch wel wat anders gaat lopen dan gepland, het ebook is gratis te downloaden. Bij deze een korte omschrijving:

 Freelance journalist Peter Keller moet zijn vakantie onderbreken voor een dringende opdracht van de krant. Het artikel over een opvangcentrum voor zwerfjongeren lijkt een standaardklus. Keller stuit echter op eigenaardigheden.

Door zijn onderzoek wordt hij gaandeweg bij ontwikkelingen betrokken waar hij liever geen deel aan had. Op zoek naar een primeur moet hij vechten voor zijn leven en voor dat van anderen wanneer hij verstrikt raakt in een web van corruptie en verraad..

Het ebook De onthoofde stad is gratis te downloaden via de website pay with a tweet. Het enige wat je dus moet hebben is een twitter account en je hebt hem.

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

Door |2013-03-11T13:21:56+00:00maart 11th, 2013|Spanning|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie