Zondagochtend breekt aan – Nicci French

frieda-klein-7-zondagochtend-breekt-aan-nicci-frenchDe week van het spannende boek is nu aan de gang en dat betekend weer veel extra aandacht voor vele spannende boeken. Met Zondagochtend breekt aan van Nicci French haalt u in ieder geval weer een leuke thriller in huis van de Frida klein serie. Het is alweer het 7e deel in deze boekenserie van Nicci French en op een een of andere manier verveelt het tot nu toe niet. Het is ook niet voor niets dat het boek Zondagochtend breekt aan weer overal positieve reviews krijgt. Helaas kunt u dit boek niet gratis downloaden, maar u kunt hem wel rechtstreeks downloaden bij Bol.com voor een nette prijs.

Het boek gaat verder over het leven van Frieda en of Dean Reeve nu nog leeft of niet. De ontwikkelingen over het leven van Frieda en de impact die het heeft worden op een boeiende manier geschreven en het aantal plotwendingen en antwoorden die gegeven worden zijn verrassend. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Het begint met een lijk onder de vloer. Frieda deed deze gruwelijke vondst in haar eigen huis – een vondst die haar tot in de kern raakt. Nu is er wél spijkerhard bewijs dat Dean Reeve nog leeft – iets wat Frieda al jarenlang beweert – en nog altijd geobsedeerd is door Frieda. Zal commissaris Crawford eindelijk naar haar luisteren en het onderzoek heropenen? De pers is inmiddels op het verhaal gedoken, waardoor Frieda wordt gedwongen te doen waar ze een enorme hekel aan heeft: in de openbaarheid treden… Dat heeft verregaande consequenties voor Frieda en haar omgeving.

Titel – Zondagochtend breekt aan
Auteur – Nicci French
Verschijningsjaar – 2017

Prijs – 14,99
Download linksDownload het nieuwste boek van Nicci French nu en lees deze meteen op uw ereader of tablet terug

1 Reactie

    Laat een reactie achter

    Note
    Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
    Gratis boeken downloaden
    Logo