De avonturen van Piet Guit – Antoinette van Dijk

de-avonturen.van-piet-guitGewoon eens een leuk gratis kinderboek welke gepublisheerd is op de DBNL website Onzekinderboeken.org. Het is een oud prentenboek welke netjes ingescand is en nu gratis online bekeken kan worden. U kunt het prentenboek De avonturen van Piet Guit ook downloaden en op een tablet zetten. Ik vind het een leuk kinderboek, alleen je merkt wel dat deze ingescand is en niet echt digitaal gemaakt is.

Heeft u dit boek gelezen of juist voorgelezen aan uw kinderen? Misschien kunt u ons dan laten weten wat u van het boek vond, en of we meer van deze boeken op het internet voor u moeten vinden.

Ter afwisseling van onze welbekende uitgave, waarin Rakker en zijn Makker als helden een groote rol spelen, willen wij de jeugd eens laten kennismaken met den oolijken Piet Guit, die met zijn Wonderpaard een reuzenreis onderneemt. Hij neemt deel aan tal van avonturen, die je haren ten berge doen rijzen. Hij vertelt al zijn merkwaardige lotgevallen. Na zijn groote zwerftochten, komt hij gezond en wel in Amsterdam terug en bevindt zich nu weer bij zijn vriendjes, die nu allemaal flink aan’tsparengaanvandebonnen, ominhetbezittekomen vandeprachtige plaatjes, welke getuige afleggen waar Piet Guit is geweest en wat hij zoo al heeft uitgevoerd.

Titel – De avonturen van Piet Guit
Auteur – Antoinette van Dijk
Verschijningsjaar – 1925

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownloadpagina van de Avonturen van Piet Guit

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo