Black Friday 2021Black Friday 2021

Zes Het begin – Pittacus Lore

zeshetbeginTitel – Zes Het begin
Auteur – Pittacus Lore
Omschrijving – Lees nu wat voorafging aan de gebeurtenissen in I am Number Four en De kracht van zes. Dit is een van zijn gratis boeken die Pittacus Lore beschikbaar stelt naast zijn betaalde boeken. Deze boeken zijn later pas afgemaakt en zijn bedoeld als aanvulling op zijn complete verhaal die Pittacus met zijn boeken wil vertellen. Zes het begin verteld de achtergrond van Nummer zes en hoe zij zo geworden is, voor een korte omschrijving lees hieronder:

Wanneer John Smith Nummer Zes ontmoet in Ik ben Nummer Vier, is ze sterk, stoer en klaar voor de strijd. Maar wie is ze – waar heeft ze gewoond en hoe ontwikkelden haar erfgaven zich? En hoe komt het dat ze zoveel weet over de Mogadoren?
In Zes: het begin ontdek je het verhaal achter Nummer Zes. Voordat Nummer Een en Nummer Twee gedood werden en vóór Paradise, Ohio, reisde ze door Texas met haar Cêpaan Katarina. Wat daar gebeurde, zou haar leven voorgoed veranderen…

Dit digitale boek Zes het begin is gratis als epub bestand te downloaden via onderstaande link, en een echte aanrader voor de fantasy fan. Gratis boeken downloaden heeft ook dit ebook voor u gevonden in deze serie en we kunnen het ook echt aanraden om dit boek te lezen als u van deze hele boekenreeks van Pittacus Lore houdt.

Prijs – 4,49
Download linksDownload

2 Opmerkingen
 1. ik geraak niet op de download dat is juist wat ik nodig heb

 2. Antwoord
  Gratis boeken downloaden 20/11/2020 op 10:33

  Net even gecontroleerd, en inderdaad is het ebook niet meer gratis te downloaden. Ik heb de link aangepast naar Bol.com waar je het boek eventueel kan downloaden voor 4,50, wel goedkoop maar niet gratis.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo