Black Friday 2021Black Friday 2021

Europa in 12 lessen – Pascal Fontaine

europa-in-12-lessenTitel – Europa in 12 lessen
Auteur – Pascal Fontaine
Omschrijving
– Dit boek gaat over Europa en de europese unie in zijn geheel. Alle nieuwtjes, weetjes en andere nuttige informatie kunt u in deze gratis brochure terugvinden. Want wie kent Europa als geheel nu echt? Er wordt veel over gepraat in de politiek, en ook veel gebruikt in verkiezingscampagnes e.d. maar allemaal in het straatje zoals degene het wil, de een gebruikt het positief maar de meeste als negatieve lading omdat het natuurlijk makkelijk is om iets af te kraken.

Het gratis te downloaden ebook “Europa in 12 lessen” gaat zoals de titel al zegt de 12 belangrijkste punten van Europa langs en de daarbij horende uitleg. Als je niet veel weet over Europa en hoe het nu echt zou moeten werken, dan is dit boekje een aanrader. Ook voor schoolgangers is het een goede aanvulling van de kennis over Europa, met de wetenschap dat het gratis is, is het boek Europ 12 lessen dus een leuke boekje om eens door te lezen voor je kennis over Europa.

Gratis boeken downloaden geeft u de link naar deze gratis ebook over Europa in 12 lessen, deze wordt aangeboden door de europese unie in PDF formaat.

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo