Black Friday 2021Black Friday 2021

Zeil voorbij de horizon – Tais teng

zeil-voorbij-de-horizonBij deze het nieuwste boek van Smashwords schrijver Tais Teng, namelijk een boek met allerlei korte verhalen helemaal in de Fantasy sfeer. Alle verhalen lopen weer anders en zijn ook in diverse settings geschreven, in het ene verhaal staat het gevecht met een draak centraal en in het andere weer de liefde voor. Kortom een leuke verhalenbundel om eens door te lezen, en als u dit genre goed leesvoer vindt dan moet u ook zeker eens een van de andere boeken van Tais Teng lezen, want inmiddels zijn er al heel wat uitgekomen.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Tengs korte verhalen die in de Gran Terre spelen, van de monnik die een djinna beminde tot waarom het minder raadzaam is met naaldhakken over een gemzenpad te rennen. Vraatzuchtige monsters en vurige liefde: wat wil een mens nog meer?
Dit is een gratis bundel. De bundel is intussen aangevuld tot 15 korte verhalen. Zes daarvan zijn gloednieuw.
Je vindt hier ook vijf hoofdstukken als voorpublicatie van GEBROKEN HEMELS, Gran Terre 3.

Titel – zeil voorbij de horizon
Auteur – Tais Teng
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo