Black Friday 2021Black Friday 2021

Beste wensen 2014

gratis-boeken-downloadenGratis Boeken downloaden 2014

We zijn inmiddels alweer even in 2014 dus weer tijd voor goede voornemens, en die hebben we. Als eerste natuurlijk iedereen nog de beste wensen voor het nieuwe jaar!! Wij hebben in ieder geval een goed jaar achter de rug gehad en zijn door jullie hulp veel verder gekomen dan we ooit verwacht hadden. Naast ons boekenaanbod welke enorm opgelopen is in onze gratis collectie hebben we in 2013 ook leuke acties gehad, en na aanleiding van onze polls hebben we een goede kijk gekregen over hoe jullie onze website waarderen.

Onze voornemens voor 2014

Wij als gratis boeken downloaden hebben heel wat voornemens, en ik kan bij voorbaat al vermelden dat het lastig wordt om alles te halen, maar we doen ons best. Naast ons huidige aanbod aan gratis boeken willen we onze website veel completer maken voor de digitale lezer, denk hierbij aan handleidingen om makkelijk en snel online te kunnen gaan lezen, meer reviews van e-readers en tablets en ook willen we het stukje boeken review toch ook echt eens gaan vullen.
Bij deze onze voornemens van 2014 op een rijtje gezet, in onze poll aan de rechter zijkant van de website kunt u mee beslissen waar we onze prioriteiten moeten leggen volgens u, dus ik hoop dat we veel reacties mogen krijgen zodat deze website een nog betere en completere website kan worden waar het voor iedereen makkelijk en snel mogelijk is om boeken te downloaden.

 • Genre indeling aanpassen en eenvoudiger maken
 • E-reader sectie naast de huidige pagina een stuk uitgebreider maken met allerlei tips en trucs voor uw ereader.
 • Ipad pagina aanpassen met daarbij ook de nodige trucs en tips voor een betere lees ervaring
 • Natuurlijk veel meer gratis boeken!!
 • Lay-out gaat aangepast worden, hierover volgt later meer.
 • Schrijvers informatie en schrijvers aan het woord.
 • Meer acties die echt voordelig zijn voor iedereen.

Op zich valt ons lijstje wel mee, maar ik kan u vertellen dat sommige punten heel veel tijd gaat kosten. Maar we gaan net zoals afgelopen jaar ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en er een leuk jaar van maken.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo