Black Friday 2021Black Friday 2021

De doembrenger – Jack Broscie

de-doembrengerEindelijk weer een gratis fantasy boek in onze collectie, namelijk het boek De doembrenger van schrijver Jack Broscie. Het verhaal gaat in het kort over hoe de mensheid naar uitwegen heeft gezocht om op een andere planeet weer opnieuw te kunnen beginnen. Deze planeet hebben ze uiteindelijk gevonden en helemaal opgebouwd als vervanger van hun eigen aarde welke dood is. Maar…….

Het verhaal begint pas echt als de mensheid al 2 eeuwen aanwezig zijn op de nieuwe aarde, natuurlijk blijft een mens een mens en door 1 persoon ontstaat er een oorlog op de nieuwe aarde welke ervoor zorgt dat het mooie opgebouwde stukje ineens niet meer zo is als het zou moeten zijn.

Jack Broscie is een schrijver die al aardig wat geschreven heeft en deze publiceert op de website van Smashwords. Onderstaande download link brengt u dan ook naar deze website. Het eerste deel van de “kronieken van nieuwe aarde” is helemaal gratis te downloaden, maar het vervolg hierop helaas niet. Maar dan kost het nog bijna niets, dus mocht u dit boek super vinden dan kunt u voor nog geen 4,- rustig verder lezen.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Het verhaal speelt zich af op de door mensen gekoloniseerde planeet Nieuwe Aarde. De Aarde is uitgemergeld achtergelaten na een bevolkingsexplosie, die grote tekorten aan voedsel en natuurlijke grondstoffen heeft veroorzaakt. Nog geen twee eeuwen na de kolonisatie van Nieuwe Aarde breekt ook daar een oorlog uit als de geniale LabSchepper de macht grijpt. Metropolen en grote steden worden vernietigd, de mensheid wordt gedecimeerd en valt terug op de ladder van de beschaving. De Maistro’s – nakomelingen van wetenschappers die de LabSchepper zouden hebben bevochten – stichtten een eigen stad en scheppen verschillende (Oval-)landen omringd door hoge muren waar de restanten van de mensheid veilig kunnen leven. Hun bestaan wordt bedreigd door Scytharen, een ras van cyborgs.

In dit deel wordt bovenstaande achtergrond geschapen en maken we na bijna duizend jaar kennis met de hoofdpersonen uit Oval-Lath en enige andere merkwaardige volkeren. Tevens worden enige Maistro’s, de LabSchepper en de Doembrenger geïntroduceerd en ingekleurd. Als centraal plot in dit deel staat de inval van de Doembrenger in Oval-Lath.
Een epische fantasy met een vleug science fiction.

Titel – de doembrenger
Auteur – Jack Broscie
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo