Black Friday 2021Black Friday 2021

Polare en de toekomst van boekenwinkels

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn de laatste maanden dat er diverse boekenwinkels negatief in het nieuws zijn, niet zozeer door negatieve ervaringen van mensen maar meer doordat ze financieel steeds meer onder druk komen te staan. Zo ook de laatste 2 weken met als eerste de ECI die onder curatele staat en het maar de vraag wordt of deze een doorstart krijgt, maar nu ook de Polare boekenwinkels die onder druk staan.

We kunnen nu het nieuws van een Nu.nl en andere website hierop onze website over kopiëren, maar eigenlijk willen we meer proberen een discussie los te krijgen over het nut van boekenwinkels. Want hebben deze boekenwinkels nog echt nut voor de maatschappij. Natuurlijk zullen er genoeg mensen zijn die nog naar de boekenwinkel gaat om even rond te neuzen maar eigenlijk is dat niet meer nodig toch?

U heeft online via de grote boekenketens van o.a. de Bruna, Bol.com en tot voor kort ook ECI.nl een veel ruimer aanbod aan boeken die de meeste boekenwinkels voor u hebben, tevens zijn ze als ebook ook meteen te downloaden na het betalen van het desbetreffende boek, dus waarom zou een boekenwinkel nog moeten blijven bestaan?

Ik vraag mij dit echt af, dus ben benieuwd of er iemand met goede argumenten komt waarom deze winkels nog in het straatbeeld zouden moeten blijven.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo