Black Friday 2021Black Friday 2021

De reis naar de maan – Jules Verne

de-reis-naar-de-maanBij deze het boek De reis naar de maan van Jules Verne. Het is een boek welke misschien voor sommige een bekende is, ook al is het niet het bekendste boek van Jules. Iedereen kent het boek denk ik wel 20.000 mijlen onder zee en/of Naar het middelpunt van de aarde, maar dit boek doet er zeker niet voor onder. Jules Verne heeft in de tijd dat hij leefde aardig wat boeken geschreven gericht op hoe het in de toekomst zou kunnen gaan, en nu 200 jaar later blijken veel van zijn voorspellingen toch heel erg dicht bij de waarheid te liggen, zo ook in dit boek.

In het boek “de reis naar de maan” gaat een groep Amerikanen met behulp van een soort kogel een tocht plannen naar de maan, dit vergt natuurlijk aardig wat voorbereidingstijd en wat spanning aangezien er ook een persoon mee gaat reizen in deze kogel. Het is een boek vol met humor, spanning en dit vloeiend in een goed verhaal geschreven dus ook zeker een aanrader om eens te lezen. Ondanks dat dit boek lang geleden geschreven is, is het zeker niet perse ouderwets te noemen. Het boek wordt u gratis aangeboden door het Gutenberg project en via onderstaande download link kunt u hem in diverse formaten gratis downloaden in o.a. Epub en Kindle formaat.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

De leden van de Kanonnenclub, een in Baltimore (USA) gevestigde vereniging van artilleristen die na de Amerikaanse burgeroorlog werkeloos werden, komen op het idee een kogel naar de maan te schieten. Voorzitter Barbicane en een aantal vooraanstaande leden van de Kanonnenclub beginnen aan de uitwerking van dat voor hun tijd – de jaren zestig van de negentiende eeuw – revolutionaire plan.

Uit Europa komt de Fransman Michel Ardan met de sensationele mededeling dat hij de reis in de kogel wil meemaken. De voorbereidingen nemen een vol jaar in beslag, de hele wereld leeft mee. Zal het de Amerikanen lukken voor het eerst een verbinding met de maan tot stand te brengen?

Titel – de reis naar de maan
Auteur – Jules Verne
Verschijningsjaar – 19e eeuw

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo