Black Friday 2021Black Friday 2021

Weerloos tegen liefde – Sarah Morgan

weerloos-tegen-liefde

Voor de vrouwelijke lezers onder ons is het denk ik wel leuk om te weten dat Harlequin ook weer een ebook in de Bouquet reeks online heeft gezet, en dit helemaal gratis. Het gaat hierbij om het boek Weerloos tegen liefde welke geschreven is door Sarah Morgan. Het is weer een typisch Bouquet boek welke het verhaal verteld van een onmogelijke liefde welke als het aan Jessie ligt helemaal niet van de grond gaat komen. Maar dan gebeuren er dingen waardoor ze min of meer gedwongen wordt om met de miljardair Silvio om te gaan en dan gebeuren er dingen die ze van tevoren niet bedacht had.

Het is een leuk boek welke toch aardig wat gezonde spanning weet op te bouwen of het nu echte liefde gaat worden of juist niet, dat verklap ik u niet. Wat ik u wel verklap is dat via onderstaande download link het ebook Weerloos tegen liefde op dit moment helemaal gratis te downloaden is, aangezien Harlequin een keer in de zoveel tijd hun gratis collectie vernieuwd zou ik er wel snel bij zijn, want voordat u het weet is het boek weer van de gratis lijst weg. Veel leesplezier in ieder geval toegewenst.

Een korte omschrijving:

De gevaarlijke uitstraling van miljardair Silvio Brianza is voor veel vrouwen onweerstaanbaar. Geen wonder dat hij steevast door adembenemende topmodellen omringd wordt! Ook op nachtclubzangeres Jessie oefent hij die aantrekkingskracht uit, maar zíj verzet zich daar uit alle macht tegen.

Ze kent de duistere achtergrond van de Siciliaan immers als geen ander. Haar leven wordt echter bedreigd door schaduwen uit haar eigen verleden, en als Silvio dat te weten komt, eist hij dat zij zich aan hem overgeeft. Alleen zo kan hij haar beschermen, zegt hij…..

Titel – weerloos tegen liefde
Auteur – Sarah Morgan
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het boek weerloos tegen liefde hier gratis

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo