Black Friday 2021Black Friday 2021

De voorspelling – Julie Kagawa

de-voorspellingHet is weer tijd voor vernieuwing bij Harlequin en door horen ook weer een aantal gratis boeken bij. Ter promotie en introductie heeft Harlequin namelijk 1x in de zoveel tijd een aantal ebooks gratis te downloaden. 1 van de boeken die nu gratis te downloaden is, is het boek de voorspelling van Julie Kagawa.

Het is een boek welke valt in de verhalenserie van the Iron Fey, dus als u onze website al een tijdje in de gaten houdt is dit inmiddels alweer het 4e ebook van haar welke u gratis kunt downloaden. Helaas zijn de vorige delen niet meer via de website van Harlequin gratis te downloaden, maar wel heel voordelig eventueel aan te schaffen als u hier interesse in heeft. Dit boek is eigenlijk een kleine verhalenbundel met een aantal verschillende verhalen op basis van fantasy en Griekse Mythologie. Zeker leuk om eens te lezen en voor de liefhebbers van dit genre is dit ook meteen een goede intro voor haar andere verhalen. In ieder geval veel leesplezier toegewenst, voor de rechtstreekse download link moet u onderaan deze pagina zijn.

Een korte omschrijving:

Bijzondere boeken voor jonge mensen, van auteurs die op de drempel van een internationale doorbraak staan. Met Julie Kagawa en haar meeslepende fantasy-reeks The Iron Fey; Maria V. Snyder en haar twee spannende dystopische verhalen Inside Out/Outside In, en Aimée Carters geheel eigen versie van de Griekse mythologie…

Titel – de voorspelling
Auteur – Julie Kagawa
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het boek de voorspelling hier gratis

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo