Waar is prins Wipneus – B. van Wijckmade

Het laatste weekend van de Kinderboekenweek is alweer aangebroken. Bij deze nog een kinderboek welke je gratis kunt vinden in PDF formaat. Het gratis kinderboek Waar is Prins Wipneus kan je gratis downloaden bij DBNL. DBNL is het platform waar veel (vooral) oudere boeken gepubliceerd worden. Dit word voornamelijk gedaan om bepaalde oude titels niet verloren te laten gaan. Het auteursrecht is hier vaak van verlopen waardoor dit ook mogelijk is gemaakt. Zo af en toe zitten er ook normale leesboeken bij waaronder deze.

Waar is Prins Wipneus is een kinderboek welke vroeger bijzonder populair was. De editie die online te vinden is, is de 6e druk. Zeker voor die tijd was dat een ongekend succes. Zeker de moeite waard om eens met uw kind te lezen, want de avonturen zijn redelijk tijdloos. Helaas is dit gratis kinderboek alleen in PDF formaat te downloaden en niet als ePub bestand. Voordeel is dat deze echt op elk apparaat te lezen is, maar niet handig voor de ereaders.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

De wat oudere lezers onder ons zullen ze zeker nog kennen: de avonturenboeken van Wipneus en Pim. Vroeger ontbraken ze op geen enkele kinderkamer. Ook tegenwoordig zijn ze nog populair. Dat blijkt wel uit onze succesvolle herintroductie van deze klassiekers. De eerste vier titels waren binnen een mum van tijd aan een tweede druk toe. De wereld van de kleine kabouters Wipneus en Pim, de elfjes, de heksen en andere bijzondere figuren spreekt duidelijk nog steeds tot de verbeelding. Dit voorjaar brengt ImageBooks opnieuw vier titels van de reeks uit in een herziene uitgave, waar nu alweer reikhalzend naar wordt uitgekeken. Wipneus en Pim laten weer van zich spreken!

Titel – Waar is prins Wipneus
Auteur – B. van Wijckmade
Verschijningsjaar – 1955

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo