Black Friday 2021Black Friday 2021

50 tinten grijs ebook – E.L. James

Een van de eerste boeken die ik op deze website poste was niet een gratis boek. Ik wilde namelijk snel bezoekers trekken met een paar populaire boeken. Inmiddels is Vijftig tinten grijs nog steeds niet gratis te downloaden. Echter de prijs bij introductie en nu is wel een groot verschil. Voor nog geen 6,- kan je het boek vijftig tinten grijs al downloaden, en als je goed zoekt kan je voor nog geen 25,- de complete boekenserie downloaden.

De 50 tinten grijs serie is nog steeds een hele populaire boekenserie bij onze partners, en zo vlak voor vakantie tijd willen we deze toch even in het zonnetje zetten. Met het boek 50 tinten grijs heeft u het eerste deel van de 50 tinten trilogie en onze mening is dat dit toch wel het beste boek is. Deze romans zijn stuk voor stuk de moeite waard om te lezen, en zeker als je het eerste boek gelezen hebt wil je de andere ook graag lezen en dat is ook zeker aan te raden.

Via onderstaande links kunt u het boek 50 tinten grijs heel voordelig downloaden en eventueel ook de andere delen, en zoals gezegd het is zeker de moeite waard.

Vijftig tinten grijs

★★★★★
5,99  op voorraad
vanaf 24/07/2024 19:12

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum24 mei 2012
Ebook FormaatEPUB met digitaal watermerk
Kaarten inbegrepenNee
IllustratiesNee
HoofdauteurE.L. James
Tweede AuteurE.L. James
HoofduitgeverijPrometheus
Eerste Vertaleruitgeverij prometheus en textcase
Originele titelFifty Shades of Grey
PersonageGeen personage
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
Primaire ProductiemaatschappijPrometheus
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 9789044622102 | 24 mei 2012 | EPUB met digitaal watermerk

50-tinten-grijs-ebookKorte omschrijving:

Vijftig tinten grijs is het eerste deel van de zinderende trilogie die in Amerika en Engeland al honderdduizenden vrouwen in vuur en vlam heeft gezet. Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te  rijk en te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt.

Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten. Steeds dieper trekt hij haar zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in. Anastasia geniet aanvankelijk zeer van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert en van de luxe en rijkdom waarmee hij haar omgeeft. Maar meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk.

50 tinten grijs ebook is het boek waar elke vrouw het over heeft en wilt lezen, 50 tinten grijs ebook is tevens een boek die je lekker rustig op je tablet, ipad en/of laptop kan lezen zonder dat het boek rondslingert.

Tot voor kort werkte E.L. James, moeder van twee kinderen, als uitvoerend televisieproducent. Sinds haar jeugd droomde ze ervan om verhalen te schrijven, maar die droom stelde ze uit voor haar familie en haar carrière. Uiteindelijk nam ze de pen op. Het resultaat: de succesvolste erotische trilogie aller tijden.

50 tinten grijs ebook downloaden

Via onderstaande download links kunt u dit boek en ook de vervolgdelen in de 50 tinten heel voordelig downloaden. Ook al zijn deze ebooks helaas niet gratis, voor de prijs hoeft u het eigenlijk niet te laten en het bezorgt u veel leesplezier.

Titel – 50 tinten grijs ebook
Auteur – E.L. James
Prijs – niet gratis

 

50 tinten grijs ebook – E.L. James
50 tinten grijs ebook – E.L. James
   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo