/, Aanraders, Ebook nieuws/Laatste kans – Gratis boek Eilandenruzie

Laatste kans – Gratis boek Eilandenruzie

Het is alweer het laatste weekend van de kinderboekenweek 2018. Het was een leuke 1,5 week met vele leuke acties. Op de basisscholen was het thema “Kom maar” op een leuke manier in diverse lesmaterialen gestopt. Ook de lokale boekhandels en de diverse bibliotheken hadden/hebben leuke acties lopen met leesminuten, signeersessies met o.a. de schrijver Jozua Douglas. Kortom leuk en weer voor herhaling vatbaar.

Let op!!! Als jij bijgaand kinderboek nog gratis in huis wilt halen moet je uiterlijk DIT WEEKEND je boeken bestellen! Bij elke boekhandel en online boekhandel geld hetzelfde. Bij besteding van minimaal 10,- aan boeken krijg je dit kinderboek: De eilandenruzie van Jozua Douglas gratis erbij!

Dus snel naar de lokale boekhandel of naar bijv. een Bol.com welke nu tijdelijk vele kinderboeken 1 + 1 gratis heeft.

Bekijk het aanbod kinderboeken op Bol.com

Door |2018-10-13T07:54:35+00:00oktober 13th, 2018|Aanbiedingen, Aanraders, Ebook nieuws|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie