speling-van-het-lotHarlequin heeft met de Black Rose boekenserie een boekenserie welke richting thriller gaat. Natuurlijk blijft ook het boek Speling van het lot een typisch Harlequin boek. De Black Rose serie word namelijk niet voor niets omschreven als een spannend verhaal met veel hartstocht. Zo is ook het boek Speling van het lot. Geschreven door Sharon Sala is het een luchtig boekje welke makkelijk leest. De verhaallijn is redelijk simpel te noemen, maar weet je toch goed te boeien. Het is geen lang verhaal, maar ook weer niet te kort. Eigenlijk is het van alles wat. Een echte aanrader voor degene die van Harlequin boeket boekjes houden. Voor de thriller fans onder ons is het misschien wat te zoetsappig. In ieder geval is dit ebookje wel gratis te downloaden, dus de moeite van het proberen waard zou ik zeggen!

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u ons dan laten weten wat u van het boek vond, en of we meer van deze boeken op het internet voor u moeten vinden. Voor het downloaden van dit boek kunt u onderstaande link gebruiken (let op iets verder naar onderen scrollen voor het gratis linkje)

Door een noodlottig ongeval, veroorzaakt door de bittere vete tussen hun families, worden de verliefde scholieren Mack Brolin en Haley Shore wreed uit elkaar gerukt. Wanneer Haley na jaren terugkeert naar de plaats waar het allemaal gebeurde, blijkt hun liefde echter niets aan intensiteit te hebben ingeboet. Maar er is iemand die wil voorkomen dat ze weer bij elkaar komen… en die geen middel schuwt om dat doel te bereiken.

Titel – Speling van het lot
Auteur – Sharon Sala
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van Speling van het lot op Harlequin