Black Friday 2021Black Friday 2021

Voel je fit in drie dagen – Marcel Meijlink

voel-je-fit-in-drie-dagenVoel je fit in drie dagen is weer eens een boek met als hoofdonderwerp gezondheid. Het is een gratis ebook die u helpt om uw voeding aan te passen zodat u niet meteen een van de meest besproken onderwerpen op het gebied van gezondheid gaat aanpakken, wat natuurlijk afvallen is. Maar het gaat er meer om, om je fitter en energie voller te voelen en dit doel is voornamelijk te bereiken volgens de schrijvers door goede voeding. Ik zou zeggen lees het boek eens door en kijk eens of dit wat voor u is.

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

In dit e-boek leer je hoe je jezelf in drie dagen tijd mentaal en fysiek kunt ‘resetten’. Je krijgt de handvatten mee om je lichaam zowel fysiek als mentaal te ontgiften. We gaan NLP en Detox gedurende drie dagen combineren om ons lekker te laten voelen in ons lichaam. Niet alleen tijdens deze drie dagen, maar ook voor de dagen, weken en maanden die erna zullen gaan volgen.

 • De lekkerste saprecepten voor een fit lichaam
 • De 6 obstakels om je van je doel af te houden – En hoe ermee om te gaan!
 • Duidelijke stappen om een driedaagse detox te volgen..

Titel – voel je fit in drie dagen
Auteur – Marcel Meijlink
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo