Van oude menschen, de dingen, die voorbijgaan – Louis Couperus

van-oude-menschen-de-dingen-die-voorbijgaanSoms is een oud boek stiekum nog best wel leuk om te lezen, eigenlijk bijna altijd wel. Het boek van oude menschen, de dingen, die voorbijgaan is er zo een. Veel scholieren gebruiken dit boek ook voor hun literatuurlijst, en hij is nu ook helemaal gratis te downloaden via de download link onderaan deze pagina. Het is een boek die gaat over het leven van 3 oude mensen die in het verleden een misdaad hebben gepleegd, en daar op hun oude dag nog steeds last van hebben.

Tevens is dit boek verfilmd, dus als u dit boek een echte topper vindt vind u deze film misschien ook wel wat.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Van Oude Mensen Die Dingen Voorbij Gaan werd aan het begin van de vorige eeuw geschreven door Louis Couperus, de meest geëvenaarde beschrijver van het Haagse leven van omstreeks 1900. Volgens velen is Van Oude Mensen Die Dingen Voorbij Gaan zijn absolute meesterwerk.

Het is het verhaal van twee hoogbejaarde mensen, van wie het schijnbaar rustige leventje wordt beheerst door berouw om een vreselijke misdaad die ze in een ver verleden hebben begaan. De spoken uit het verleden blijven hen achtervolgen en drijven hen tot waanzin.

Het geheim dat deze oude mensen met zich meedragen, zal de volgende generaties in hun families blijven beïnvloeden, totdat er iemand opstaat om voorgoed af te rekenen met het verleden. Maar wie zal dat zijn en is het wel verstandig om al het oude zeer weer boven te halen?

Titel – van ouden menschen, de dingen, die voorbijgaan…
Auteur – Louis Couperus
Verschijningsjaar – 1906

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

[bol_product_links block_id=”bol_519ca41a15d05_selected-products” products=”1001004005455932″ name=”film” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo