Vals alarm – Marelle Boersma

vals-alarmOp het moment van schrijven heeft onze partner Bol.com vele acties waaronder de actie voor de ebooks van De crime Compagnie. Het boek vals alarm is hier een van, normaal is deze al scherp geprijst maar nu helemaal. Via onderstaande download link kunt u dit boek voor nog geen 4,- al downloaden.

Het is een boek die gaat over een gezin in scheiding waarvan de vader het kind gebruikt voor zijn wraakactie. Het is op dit moment een actueel onderwerp wat helaas steeds vaker in het nieuws komt, en ook een aangrijpend verhaal om te lezen. Het onrecht wat je als ouder aangedaan wordt terwijl je eigenlijk niets fouts gedaan hebt, behalve een relatie aan te gaan met iemand die je dacht te kennen.

Een korte omschrijving:

Een scheiding komt in de beste families voor. Maar wat doe je als je kind inzet wordt van een wraakactie van de vader? Janna probeert haar veeleisende baan zo goed mogelijk te combineren met de zorg voor haar dochter Fleur en haar echtgenoot Roderick. In die volgorde. Als Roderick bij een jongere vriendin intrekt, blijkt hij zijn vertrek zorgvuldig te hebben voorbereid. Janna blijft berooid achter.

Ze onderneemt een laatste poging om de schade te beperken, maar haalt zich hiermee de woede van haar ex op de hals. Te laat beseft ze dat Roderick haar harder kan raken dan ze ooit had gedacht. Als hij ervoor zorgt dat Fleur gedwongen uithuisgeplaatst wordt, knapt er iets in haar

Titel – vals alarm
Auteur – Marelle Boersma
Verschijningsjaar – 2011

Prijs – < 5,-
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_519c70f9a8b10_selected-products” products=”9200000000050946″ name=”goedkoop” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

1 Reactie
 1. Leuke actie en bedankt voor de tip. Ik heb namelijk nu 3 super leuke boeken weten te downloaden voor nog geen 12 euro, dit samen met een paar gratis boeken zorgt ervoor dat ik mijn vakantie goed door ga komen.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo