Tijd om te veranderen

Zoals jullie merken zijn we druk bezig om de boel op de schop aan het gooien, we proberen de website nog wel volledig te laten werken, maar het kan soms wel het geval zijn dat je even moet zoeken. Wees gerust aan het einde van de veranderingen zal alles weer soepel te vinden zijn en hopelijk beter, mooier en nog veel meer :-)

Houd onze website dus de komende tijd goed in de gaten!!

Andere lay-out

Als eerste wat er gaat veranderen is de vormgeving van de website en dit is waarschijnlijk ook het eerste wat je opgevallen is. De invulling van deze nieuwe lay-out zal de komende tijd nog wel wat gaan veranderen dit ook omdat we nieuwe opties gaan toevoegen. De basis is nu in ieder geval wel gezet en zal in principe ook niet meer aangepast worden. De redenen waarom deze aangepast word is eigenlijk omdat ons oude ontwerp toch wel beperkingen had in de informatievoorziening en opties, en dat deze op mobiele apparaten ook niet altijd mooi eruit kwam te zien.

Meer opties

Verder wat we de komende tijd flink gaan veranderen is de manier van boeken online aanbieden. Waar we altijd een korte eigen beschrijving bij een boek toevoegen met de omschrijving van het boek zelf willen we deze helemaal gaan aanpassen, bij deze aanpassing gaan we ook de review functie aanbieden. Hierbij kunt u dan voortaan zelf een cijfer gaan geven aan een boek, waarbij u andere lezers een advies kunt geven of het een boek is wat het waard is om te lezen, of juist weggegooide tijd is.

Uw input is goud waard!

De review functie die we willen gaan aanbieden is grotendeels op basis van cijfers en kunnen we verdelen over 5 punten. De vraag aan u is op welke punten wilt u graag een boek beoordeeld zien worden?

Onze opzet die we voor nu gemaakt hebben is als volgt:

 • Algemene indruk – De globale indruk, indeling, kwaliteit.
 • Verhaal – Hoe sterk is het verhaal.
 • Originaliteit – Is het verhaal origineel of eentje wat al vele keren voorbij is gekomen.
2 Opmerkingen
 1. Gaat wel beter worden zo, dus ik zou zeggen ga zo door!!

 2. Is wel een stuk veranderd hoor, ik moest toch wel zoeken maar het leest allemaal wel een stuk prettiger zo dus ik vind het een goed plan om de website zo aan te passen.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo