////De verhuizing – Dorite Claassen & Dick Rink

De verhuizing – Dorite Claassen & Dick Rink

de-verhuizingWe hebben al vaker boeken die i.s.m. Dick Rink zijn gemaakt op onze website gepost en om nog eens aandacht te geven aan het initiatief welke Dick Rink opgezet heeft bij deze nog een kinderboek ter promotie. Het kinderboekje de Verhuizing gaat in het kort over de verhuizing van een groepje dieren omdat het bos waarin ze wonen binnenkort omgekapt gaat worden, hoe gaan ze dit aanpakken…

Weer een leuk kinderboekje van de website van Dick Rink en natuurlijk weer helemaal gratis. Als u via onderstaande link naar zijn website gaat ziet u inmiddels al 6 boekjes online staan welke speciaal voor kinderen geschreven zijn en allemaal als ebook gratis te downloaden zijn. Wij van Gratis Boeken Downloaden juichen dit initiatief alleen maar toe en zullen dan ook regelmatig op zijn website terug kijken voor het geval er weer nieuwe boekjes online staan.

Een korte omschrijving:

Viktor de vogel heeft het druk. Het is een belangrijke dag. Alle dieren in het bos moeten vandaag bij elkaar komen. Viktor moet daarvoor zorgen.

Het is namelijk zo dat er een verhuizing aan staat te komen en de dieren van het bos moeten overleggen wat nu..

Titel – De verhuizing
Auteur – Dorite Claassen & Dick Rink
Prijs – Gratis als E-book te downloaden

De verhuizing

Gratis
7.2

Algemene indruk

7.0/10

Verhaal

7.5/10

Originaliteit

7.0/10

Pros

  • Mooie illustraties
  • Leuk concept

Cons

  • PDF formaat is niet ideaal
Door |2014-11-03T15:03:14+00:00oktober 21st, 2014|Gratis boeken, Kinderboeken|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie