De verhuizing – Dorite Claassen & Dick Rink

de-verhuizingWe hebben al vaker boeken die i.s.m. Dick Rink zijn gemaakt op onze website gepost en om nog eens aandacht te geven aan het initiatief welke Dick Rink opgezet heeft bij deze nog een kinderboek ter promotie. Het kinderboekje de Verhuizing gaat in het kort over de verhuizing van een groepje dieren omdat het bos waarin ze wonen binnenkort omgekapt gaat worden, hoe gaan ze dit aanpakken…

Weer een leuk kinderboekje van de website van Dick Rink en natuurlijk weer helemaal gratis. Als u via onderstaande link naar zijn website gaat ziet u inmiddels al 6 boekjes online staan welke speciaal voor kinderen geschreven zijn en allemaal als ebook gratis te downloaden zijn. Wij van Gratis Boeken Downloaden juichen dit initiatief alleen maar toe en zullen dan ook regelmatig op zijn website terug kijken voor het geval er weer nieuwe boekjes online staan.

Een korte omschrijving:

Viktor de vogel heeft het druk. Het is een belangrijke dag. Alle dieren in het bos moeten vandaag bij elkaar komen. Viktor moet daarvoor zorgen.

Het is namelijk zo dat er een verhuizing aan staat te komen en de dieren van het bos moeten overleggen wat nu..

Titel – De verhuizing
Auteur – Dorite Claassen & Dick Rink
Prijs – Gratis als E-book te downloaden

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo