Black Friday 2021Black Friday 2021

Ramkoersblues – De heer Bill

ramkoersblues

Een schrijver welke regelmatig zijn boeken gratis als ebook beschikbaar stelt is de heer Bill, en recent heeft hij weer een nieuw boek uitgebracht, namelijk Ramkoersblues. Het boek is een mengeling van drama als je kijkt naar de achtergrond verhalen van de 2 hoofdpersonages, namelijk de 15- jarige vluchteling Inza en de 50 jarige Robert. Het verhaal is goed omschreven en op het oog lijken het 2 verschillende verhaallijnen, maar op een gegeven moment komen ze bij elkaar.

Het is zeker een boek wat de moeite waard is om te lezen als we zo links en rechtsom de recensies lezen, zelf hebben we hem nog niet gelezen maar als we kijken naar de vorige boeken van de heer Bill kunnen we denk ik wel terecht zeggen dat het zeker aan te raden is om zijn nieuwste boek Ramkoersblues eens te lezen. Binnenkort kunt u dat ook een recensie verwachten van ons..

Een korte omschrijving:

Ramkoersblues is zowel een droevig reëel als komisch absurd verhaal over op het eerste gezicht twee totaal verschillende levens die op elkaar dreigen te botsen. Het leven van Inza: Een vijftienjarige jongen uit Ivoorkust, vol hoop en hang naar avontuur, die samen met zes andere verstekelingen opeen gepakt zit in de machinekamer van een groot vrachtschip.

Hij is niet alleen op de vlucht, maar wil ook doen wat zijn vader van hem vroeg: “Lieve Inza, leef je leven als een boek.” Het leven van Robert (Grump): Een verbitterde, veelvuldig vloekende, vijftigjarige havencontroleur met een voorkeur voor whisky en blues, maar met slechts liefde voor zijn gezin dat vijftien jaar terug op bizarre wijze uiteen viel.

Plichtmatig brengt hij zijn dagen door: hij gaat naar zijn werk, zit op zijn bank en gaat naar bed. Een nieuwe collega: Liesbeth, lijkt zijn vastgeroeste leven weer enigszins in beweging te krijgen.

Titel – Ramkoersblues
Auteur – de heer Bill
Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download links: Download het boek Ramkoersblues van de heer Bill nu gratis

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo