Black Friday 2021Black Friday 2021

De zoon – Jo Nesbo

de-zoonDeze week hebben we het volgende boek even in de spotlights, namelijk het boek de Zoon van Jo Nesbo. Het verhaal gaat in het kort over de dood van de vader van Sonny, deze is door zelfmoord om het leven gekomen nadat hij beschuldigd werd van corrupte praktijken, maar wat als blijkt dat dit niet waar is?

De thriller de zoon gaat over de zoektocht van zijn oud partner Simon en de zoon Sonny naar het echte verhaal, alleen het blijkt dat op de achtergrond er hele complexe zaken spelen en grootschalige corruptie wat ervoor zorgt dat deze zoektocht een gevaarlijke wending gaat krijgen, het boek is een spannende thriller die de emoties en de frustraties goed beschreven zijn waardoor je meegesleept word in het verhaal, zeker een aanrader voor de thriller fans onder ons en nu super voordelig geprijsd als ebook zijnde, bestel hem nu snel onderaan deze pagina.

Een korte omschrijving:

Sonny is de ideale gevangene. Hij vergeeft de zonden van zijn celgenoten en neem de straf op zich van hen die ongestraft willen blijven. Zo vergaart hij zijn rust, informatie en een paar zakjes heroïne. Tot hij op een dag tijdens een biecht de ware toedracht van zijn vaders dood te horen krijgt.

De toegewijde inspecteur Simon Kefas werkt al jaren voor de politie in Oslo. Zijn voormalige partner, Sonny’s vader, pleegde zelfmoord toen zijn corruptie praktijken aan het licht kwamen. Simon heeft zich nooit neergelegd bij de dood van zijn vriend, en als Sonny bij hem komt met nieuwe informatie besluiten de twee mannen hun vader en vriend te wreken.

De zoon sleept je mee op een zoektocht naar de waarheid in een duistere wereld van geweld en corruptie, waar iedereen keuzes moet maken om te kunnen overleven.

Titel  De zoon
Auteur – Jo Nesbo
Prijs
 – vanaf 9,99
Download link -[bol_product_links block_id=”bol_5444f32cc68e9_selected-products” products=”9200000031175672,9200000026257234″ name=”ebook” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”450″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo