Black Friday 2021Black Friday 2021

Bij nacht vermoord – J.D.Robb

bij-nacht-vermoordBij deze weer een nieuwe thriller in onze categorie thriller ebooks, namelijk het boek Bij nacht vermoord. Het is een spannende thriller welke geschreven is rondom Eve Dalles, een detective op de afdeling moordzaken. Het verhaal begint rustig, maar al snel kom je in een zenuwslopende moordzaak waarbij Eve een seriemoordenaar moet zien te ontmaskeren voordat er meerdere moorden gepleegd gaan worden.

Bij nacht vermoord is gratis als ebook te downloaden via de website van J.D. Robb. Hij heeft meerdere succesvolle thrillers geschreven en het is ons ook niet bekend hoelang hij dit boek als gratis download ter beschikking heeft gesteld, dus heeft u interesse in een spannende thriller dan is dit boek zeker een aanrader om mee te pakken.

Een korte omschrijving:

De eerste kerst die Eve Dalles en haar man Roarke samen doorbrengen wordt ruw verstoord door een gruwelijke moordzaak. Het gemartelde lichaam van de vooraanstaande rechter Harold Wainger draagt een briefje met een lijst met namen. Eve Dallas is er een van.

Ze herkent onmiddellijk het werk van een seriemoordenaar die ze drie jaar geleden naar de gevangenis stuurde. Al snel zijn er nog twee moorden gepleegd, en moet Eve alles op alles zetten om het volgende slachtoffer te bevrijden uit de handen van de moordenaar – voordat hij genoeg heeft van zijn experiment….

Titel – Bij nacht vermoord
Auteur – J.D. Robb
Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download links: Download het boek bij nacht vermoord hier gratis als ebook

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo