Black Friday 2021Black Friday 2021

3 ebooks voor 20 euro – Bol.com

Op dit moment is er een leuk actie bij Bol.com. Namelijk 3 ebooks halen (recente titels) voor maar 20,-. Dat is een heel stuk voordeliger dan een boek halen bij de boekhandel want als je pech hebt dan heb je voor deze prijs zelfs maar 1 boek.

Bekijk hier welke boeken er beschikbaar zijn bij de actie 3 ebooks voor 20 euro.

Boeken bij Bol kunt u altijd al voordelig online bestellen en de ebooks kunt u met een paar minuten na betaling meteen downloaden naar uw apparaat. Voor zover bij ons bekend is zijn alle ebooks van Bol te lezen op praktisch alle apparaten, of dit nu een ereader, tablet of smartphone is. Tot nu toe is er geen een apparaat waar het niet op af te lezen is, en met de Bol app kunt u in de toekomst nog makkelijker en voordeliger uw ebooks aanschaffen.

Het aanbiedingen topic

We gaan de komende tijd alle websites afstruinen van de diverse online webshops die ebooks verkopen en van daaruit u informeren over super scherpe aanbiedingen. Of deze nu van Bol.com zijn, Bruna, ECI of Cosmox het maakt ons niets uit. Weet u zelf een actie welke de moeite waard is om van te profiteren dan kunt u deze aan ons doorgeven of gebruik maken van het reactie veld onderaan deze pagina.

Naast ons gratis boeken aanbod weten wij ook dat er veel mooie titels zijn die niet of zelfs nooit gratis beschikbaar komen, om u toch zo goedkoop mogelijk verder te kunnen helpen hebben we de categorie aanbiedingen beschikbaar gemaakt. Kijk dus regelmatig hiertussen voor de nieuwste aanbiedingen en acties!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo