Boeken top 10 – Sinterklaas

boeken-top-10Het is alweer een tijd geleden dat we een boeken top 10 hebben gehad, dit eigenlijk puur door tijdgebrek van onze kant, maar nu zo vlak voordat de drukke feest periodes gaan beginnen willen we er toch weer een gaan samenstellen. Omdat onze website gratis boeken downloaden heet willen we deze top 10 dan ook samenstellen uit gratis boeken, en aangezien we nu 100’en gratis boeken op onze website hebben staan kunnen we ook wel een kwalitatieve top 10 boeken maken.

De boeken top 10

We hebben al een selectie van gratis boeken gemaakt op basis van het aantal weergaven en klikken van de gratis boeken, maar aan de hand hiervan kunnen we niet bepalen of een boek nu als echt goed bevonden word, dus we hopen met de input van jullie hier een accurate boeken top 10 samen te kunnen stellen.

De boeken die op dit moment hoog scoren op onze all time lijst zijn de volgende:

nostradamus1. Nostradamus – Een boek welke al maanden in de top 10 staat en over de all-time score op 1 staat. Het is ook een echte aanrader, het is namelijk een spannende een meeslepende thriller welke je meeneemt in een strijd tussen terrorisme en meer….

Als u van thrillers houd dan is dit boek dan ook zeker een aanrader, alleen de vraag is, is het een nr. 1 positie waard?

2. Losgelaten – Een boek over relaties, openheid en waarheden die ervoor zorgt dat je bepaalde zaken misschien toch anders gaat bekijken, zeker als u dit boek helemaal uitleest. Harrij Smit is een schrijver die je misschien meer vragen geeft dan antwoorden zeker met dit boek.

Het boek losgelaten is een tijdje betaald geweest maar is inmiddels alweer een tijdje gratis te downloaden. De vraag aan u is of dit boek de 2e plek waardig is of misschien zelfs nr. 1 moet worden.

3. De reis naar de maan – Een klassieker die denk ik voor zich spreekt is het boek van Jules Verne. Hij heeft meerdere bestsellers geschreven en doordat het meeste nu gratis te downloaden is, heeft een breed publiek zijn boeken weer gevonden.

We hadden eigenlijk meerdere boeken van Jules Verne in onze toplijsten verwacht, maar het lijkt erop dat dit het enige boek is wat het gaat halen. Bent u het hier mee eens of wilt u toch een ander boek van Jules Verne in de top 10 lijst terugzien? Laat het horen.

Tot slot

Dit is de voorlopige top 3 boeken die we voor u op een rijtje gezet hebben, verder zijn de boeken Sprotje van Margo Scharten, Julliet bravo bravo van Rene Silbermann, Zeil voorbij de horizon van Tais Teng en Ivanhoe van Walter Scott nog terug te vinden in onze top 10 all time lijsten.

Wat wij aan u willen vragen is om d.m.v. een korte reactie uw top 3 lijst te posten onderaan deze pagina! Alvast bedankt voor uw reactie :-)

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo