Black Friday 2021Black Friday 2021

Bruna – Weektopper

Bruna heeft sinds een tijdje de weektoppers, elke week is een andere ebook in de aanbieding dus zeker de moeite waard om in de gaten te houden. Klik op de banner hierboven om te zien welk ebook deze week in de aanbieding is.

Bruna ebooks kopen

Niet veel mensen denken tegenwoordig aan de Bruna als je praat over ebooks, terwijl Bruna toch een van de grootste aanbieders is op het gebied van verkoop van ebooks. Ze hebben dan ook een van de grootste online webshops in ebooks in Nederland, doordat ze zelf ook uitgever zijn is het aanbod aan ebooks dan ook enorm groot en op sommige gebieden zelfs groter dan bijv. een Bol.com

Bij Bruna kunt u makkelijk online een account aanmaken en meteen na betaling uw boek gaan lezen op uw ereader/tablet en of smartphone. De gedownloade ebooks van Bruna zijn voorzien van een watermerk welke (onzichtbaar) verwerkt zijn in het epub bestand, hier heeft u geen last van bij het lezen van uw boek, maar houd hier wel rekening mee dat u uw boek niet zomaar op bijv. een nieuwsgroep of torrent website gaat aanbieden, want dit is illegaal en kan op deze manier naar u terug getraceerd worden.

 

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo