////Thuismaken kookboek

Thuismaken kookboek

thuismakenEen leuk kookboekje met wel 100 recepten is het kookboek Thuismaken van de website thuismaken.nl. Het boekje is als ebook gratis te downloaden en heeft een ruime keuze in diverse soorten keukens omdat het boekje door verschillende mensen is samengesteld. Dus heeft u geen idee wat u wilt koken, download het ebook dan nu gratis en probeer een recept uit.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Download nu het ebook van Thuis Maken. Met bijna 100 recepten van ricotta, thai sweet chili saus, jam, pesto en nog veel meer.

Alle recepten zijn ingediend door bezoekers van de website. Zij hebben in oktober 2012 allemaal meegedaan aan de wedstrijd Thuis Maken en maakten daarbij kans op leuke prijzen. Wij hebben alle recepten gebundeld en in een ebook gegoten.

Titel – Thuismaken
Auteur – thuismaken.nl
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

Door |2013-05-02T15:56:57+00:00mei 4th, 2013|Kookboek|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie