carnivoor-met-gewetenHet boek Carnivoor met een geweten is een humorvol boek over het zijn van veganist. Waarom mensen hier soms heel moeilijk over kunnen doen in de huidige maatschappij waarbij vlees/Vis eten vaak centraal staat en als je hier niet in meegaat je er automatisch niet bij hoort. Tevens gaat Stijn wat dieper in op de diverse mogelijkheden als veganist zijnde dat het niet zo is als een “buitenstaander” denkt dat het is, hierdoor kan dit boek ook zeker leerzaam een nuttig zijn voor mensen die eens wat anders dan een standaard Aardappelen, groente en vlees.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

  1. hoe een kookanalfabeet de smaak te pakken kreeg
  2. plantaardige discriminatie
  3. hoe je vleeseters voor de gek kan houden
  4. bewust(er)wording
  5. oogkleppen en struisvogelgedrag
  6. de mythes uit de vlees en zuivelindustrie
  7. nieuwe smaakervaringen
  8. de gevaren en nadelen van veganisme
  9. hoe je door veganisme een verschil kan maken

‘Carnivoor met een Geweten’ biedt je een heel nieuwe kijk op veganistisch koken en draait niet rond de pot over wat er fout loopt in onze consumptiemaatschappij.
Over hoe zelfs een carnivoor vraagtekens gaat plaatsen en zich verbaast over wat veganisten moeten doorstaan om te kunnen zijn wat ze willen zijn…verstandig en gezond.
Dit bijzonder vermakelijke boek zal je kijk op veganisme dan ook aanzienlijk verruimen.. .

Titel – Carnivoor met een geweten
Auteur – Stijn de Kock
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload