Black Friday 2021Black Friday 2021

Geniet met volle teugen – Jan van Gemeren

geniet-met-volle-teugenGeniet met volle teugen is een gratis ebook van schrijver Jan van Gemeren. Met dit boek gaat zoomt hij wat verder in op het hedendaagse leven en de zin hiervan. Hij schrijft dit vanuit het perspectief dat we steeds rijker worden qua samenleving en gezondheidszorg, maar wat doen we hier nu daadwerkelijk mee, dat is de vraag die centraal staat in zijn boek.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Ben je ook zo druk in je leven zonder aan leven toe te komen? Dit is een probleem waar veel mensen mee kampen. We zijn in de eenentwintigste eeuw rijker dan ooit en worden dankzij verbeterde gezondheidszorg ook alsmaar ouder. Maar wat doen we nu met deze ‘rijkdom’ en extra levensjaren? Veel mensen leven om te werken en hebben te weinig vrije tijd om te genieten van het leven. Kan dat niet anders?

“Geniet met volle teugen” zal je motiveren en inspireren om een andere, meer bevredigende manier van leven na te streven. Ons leven is tenslotte te kort en te kostbaar om beheerst te worden door werken en geld. .

Titel – Geniet met volle teugen
Auteur – Jan van Gemeren
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo