Black Friday 2021Black Friday 2021

Muren van Glas – Harde grenzen

De Muren van glas boekenreeks van Marique Maas is een boekenserie die naar onze mening zich aardig kan meten met de 50 tinten serie. Het tweede deel van Muren van glas heeft de werktitel “Harde grenzen“. In dit boek gaat Nadine op zoek naar wat ze eigenlijk echt wilt, ze heeft gebroken met haar minnaar maar weet eigenlijk nog niet zeker of dat wel de juiste keuze is. Daniel is het hier in ieder geval niet mee eens, maar de redenen zijn voor Nadine niet echt duidelijk…….

Het is kortom weer een spannende ero Roman met een paar leuke plot wisselingen waardoor het niet al te voorspelbaar wordt. Helaas kan gratis boeken downloaden u deze ebook niet gratis aanbieden, maar hij is wel heel voordelig te downloaden via de links onderaan deze pagina. Voor de prijs hoeft u het niet te laten en u heeft met het ebook Harde grenzen van de muren van glas serie weer een boek in huis die u een paar avonden lekker aan het lezen houdt. Wij zijn in ieder geval benieuwd wat u van deze boekenserie vindt d.m.v. onderstaand reactie veld kunt u uw reactie achterlaten, alvast bedankt.

muren-van-glasEen korte omschrijving:

In het tweede deel van de Muren van glas-serie heeft Nadine de Jong gebroken met Daniel Holland. Hij is echter niet van plan om haar op te geven en neemt haar mee naar een prachtig skioord. In het sprookjesachtige sneeuwlandschap komen de twee dichter tot elkaar.

Maar Nadine blijft vragen houden: wat is precies Daniels verhouding met Noa, zijn bloedmooie assistente? En waarom is Michael, een van Daniels vaste werknemers, erop gebrand om Nadine uit Daniels leven te weren? De vragen blijven onbeantwoord. Totdat Nadine tijdens een in alle opzichten broeierig verblijf in het zuiden van Spanje wordt geconfronteerd met de waarheid over haar verslavende minnaar.

Ze moet nu definitief een keus maken. Kan ze hem en zijn erotische verlangens aan? Verlegt ze haar grenzen?.

Titel – muren van glas – harde grenzen
Auteur
– Marique Maas

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_52734d62e877c_selected-products” products=”9200000020055764,9200000011320959″ name=”ero” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo