Black Friday 2021Black Friday 2021

Koning Willem krijgt de biografieën van zijn voorouders

Foto: ANP

Koning Willem-Alexander wordt aardig bezig gehouden met diverse boeken, laatst heeft hij het dromenboek al ontvangen van het comité die de inhuldiging van Koning Willem-Alexander heeft bijgestaan, nu ontvangt hij de 3 biografieën van zijn voorouders Willem I, Willem II en Willem III. Dit alles staat in het teken van de viering van het 200-jarige koninkrijk der Nederlanden zo lezen wij op Nu.nl

Deze 3 boeken zijn geschreven door Dik van der Meulen, Jeroen Koch en Jeroen van Zanten. Hiervoor hebben ze bijna onbeperkt toegang gekregen tot de archieven van deze 3 vorsten en hierdoor hebben ze weetjes en feitjes kunnen ontdekken die wij tot op heden nog niet wisten over onze koningen als u tenminste Nederlander bent.

Het initiatief is vinden wij in ieder geval een leuk idee, we wachten alleen nog af of deze boeken straks voor het Nederlandse publiek ook vrij toegankelijk worden want dan zijn wij hier natuurlijk helemaal blij mee. Het gratis boeken downloaden team houdt het voor u in de gaten, want ook al is geschiedenis voor vele mensen een saai onderwerp. Het schijnen toch wel boeken te zijn die interessant zijn om te lezen.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo