Boeken top 10 – Oktober

boeken-top-10Boeken top 10 – Oktober

Bij deze weer de nieuwe maandelijkse update met meest verkochte boeken in de boeken top 10 van oktober. Er zijn veel veranderingen gaande in de boekenverkoop en daarom proberen we u weer helemaal bij te praten met de populairste titels van nu. Gratis boeken downloaden kan u helaas deze boeken niet gratis aanbieden, maar ze zijn wel heel voordelig aan te schaffen via onderstaande links.

De boeken top 10 is opgebouwd uit de best verkochte boeken van Bol.com, Bruna en Cosmox. Mochten er op- of aanmerkingen over deze lijst zijn, dan kunt u dit kenbaar maken d.m.v. het reactie veld onderaan deze pagina.

De boeken top 10 – Oktober

het-puttertje1. Het puttertje

De actuele prijs is op dit moment nog boven de 10,- maar dat is het wel waard naar onze mening. Het is een echte bestseller en wij hebben hier recent ook een artikel over geplaatst. Kortom terecht de nr. 1 van dit moment.

Om dit boek te downloaden kunt u naar de volgende pagina gaan => Download het ebook Het puttertje hier

Stoner2. Stoner

Nu al maandenlang vertegenwoordigd in de boeken top 10 is het boek Stoner. Hij is populair denken wij om 2 redenen, namelijk 1 is dat het gewoon een goed boek is, maar nr. 2 is ook zeker niet onbelangrijk, namelijk dat hij super voordelig geprijsd is.

Om dit boek te downloaden kunt u naar de volgende pagina gaan => Download het ebook Stoner hier

gisele3. Giselle

Het boek Giselle van schrijver Susan Smit is wel een nieuw boek in de boeken top 10. Het is een boek die geschreven is in de tijd van oorlog, waarbij ook de nodige liefdes dramatiek om de hoek komt kijken en op een mooie manier omschreven. Voor de drama/roman fans onder ons dus ook een echte aanrader.

Om dit boek te downloaden kunt u naar de volgende pagina gaan => Download het ebook Gisele hier

muren-van-glas4. Muren van glas – Hard grenzen

Een genre wat ongekend populair blijft zijn de boeken als 50 tinten grijs, Negentig dagen en natuurlijk de muren van glas boekenreeks. Het hoogst genoteerde boek heeft de titel Harde grenzen. Het blijven leuke boeken en ze zijn ook gewoon heel goed geprijsd, dus kwaliteit voor een klein bedrag.

Om dit boek te downloaden kunt u naar de volgende pagina gaan => Download het ebook muren van glas – Harde grenzen hier

het-huis-met-de-schaduw5. Het huis met de schaduw

Een spannend maar tegelijkertijd een roman met veel drama en cultuurverschillen is dit boek. Laura gaat namelijk in een dorpje wonen met haar 2 kinderen in een oud huis, maar dit huis heeft een bijzondere status in het dorpje waardoor het rustig wonen toch wat complicaties heeft. Een terechte top 5 notering voor dit ebook.

Om dit boek te downloaden kunt u naar de volgende pagina gaan => Download het ebook het huis met de schaduw hier.

de-man-van-je-leven6. De man van je leven

Een boek waarin veel gebeurd omtrent drama en liefde is dit boek. In het kort zoekt een ernstig zieke vrouw een vervanging voor haar man zodat hij straks na haar dood verder kan gaan met zijn leven, maar stiekum is deze vervanger zo perfect dat het heden anders verloopt dan gepland.

Download het ebook de man van je leven hier

 

het-appartement7. Het appartement

En nog een roman in de meer erotische roman hoek, namelijk het boek Het appartement. Het hoofdpersonage moet een artikel schrijven, alleen wordt hierbij gehinderd door haar bovenbuurman, alleen als ze hierop af gaat loopt het allemaal iets anders dan ze verwacht had. Met 7,99 is dit ebook ook heel scherp geprijsd.

Download het ebook Het appartement hier

huisje-boompje-feestje8.  Huisje, boompje, feestje

Een vrolijke roman die gaat over Molly die striptekenares is van beroep en voorlopig geen zin heeft in een relatie. Maar ja zoals u al vermoed is dit lastiger dan gedacht, zeker als er een knappe Engelsman in het dorp komt wonen.

Download het ebook Huisje, boompje, feestje hier.

 voor-ik-ga-slapen9. Voor ik ga slapen

Het boek gaat over Christine die elke morgen als ze wakker wordt niet meer weet wat ze daarvoor gedaan heeft. Door een ernstig ongeluk is haar geheugen zwaar aangetast waardoor ze geen nieuwe herinneringen meer aanmaakt. U kent dit verhaal misschien wel van de verfilming 50 first dates, en met zijn scherpe prijs van 4,99 is het ook een echte aanrader.

Download het ebook Voor ik ga slapen hier

de-aanslag10. De aanslag

Bij deze toch nog een ander genre boek, namelijk het boek de aanslag van David Baldacci. Het is een typische thriller/actie boek waarin het verhaal beschreven wordt van het leven van een huurmoordenaar in dienst van de VS. Naast het al aparte leven van deze huurmoordenaar wordt het helemaal link als hij een ex collega moet gaan opsporen. Een goed boek en heel scherp geprijsd voor maar 7,99.

Download het ebook de aanslag hier.

Dit was de boeken top 10 van Oktober 2013, wij hopen dat u hier wat aan heeft en mocht er een boek niet tussen staan die volgens u toch de topper van dit moment is, of zou er een boek onterecht tussen staan of gewoon iets anders over de boeken top 10??? Laat het weten d.m.v. reactie onderaan deze pagina.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo