Thuisblijvertjes van Bol.com – 20 ebooks voor maar 1 cent te downloaden

Kijk dat is nou eens een leuke actie van Bol.com. Tijdens de vorige Corona golf hadden ze ook al een actie waarbij diverse ebooks voor maar 1 cent te downloaden zijn, maar nu hebben ze gewoon weer even 20 kinderboeken voor 1 cent te koop staan. Ok, het is niet gratis maar laten we eerlijk zijn. 1 cent is natuurlijk praktisch gratis. En laten de titels nu ook nog eens niet de minste titels zijn, want je kan echte toppers hiertussen vinden. Voor 20 cent kan je je digitale bibliotheek weer lekker aanvullen en wieweet wat ze over 2 maanden weer extra beschikbaar stellen. Bij Bol.com kan je altijd al leuke titels voor weinig geld terugvinden, zeker de wat oudere boeken zijn vaak voor nog geen 5,- te downloaden als ebook. In veel gevallen als epub bestand, maar ook i.c.m. Kobo Plus kan je heel voordelig de leukste kinderboeken terugvinden.

Klik hier voor de goedkope kinderboeken <<=====

Goedkope Kinderboeken in 2021

Het is natuurlijk weer een lekkere start zo. We zitten in een lockdown en dat gaat toch voor veel mensen echt wel vervelen. Een leuk boek lezen is dan ook zeker aan te raden, want die TV word je ook wel eens zat toch. Dit geld natuurlijk ook voor kinderen, en met deze actie kan je kind toch lekker aan de slag gaan. De collectie ebooks is heel divers van prentenboek tot luisterboek. Je kan van alles wat proberen in de leeftijd 2 t/m 14 jaar. Deze actie is dus vooral gericht op de basisschool kinderen.

Dus de start van lekker lezen met uw kind, kleinkind of oppaskind in 2021 is met deze boeken meteen goed. Genieten van een leuk prentenboekje van Woezel & pip, een van de vele boeken van Carry Slee die ertussen staan of relax luisteren naar een luisterboek vanaf je tablet/smartphone. Het kan nu heel goedkoop met deze actie van Bol.com. Ik heb geen idee hoe lang deze actie zal gaan lopen, dus bij interesse zou ik er snel bij zijn!

De volgende kinderboeken kan je voordelig downloaden:

 1. Woezel & Pip – De leukste voorleesavonturen
 2. Woezel & Pip – Winterpret
 3. Een kringetje van tralala
 4. De knorreborreboerderij
 5. De Circus plasser
 6. Avonturen van Rik en Roosje
 7. De spin die veel scheetjes laat
 8. Alle kleuter
 9. De vier kaboutertjes in de winter
 10. Het feestwinkeltje
 11. Rekenen in het oerwoud
 12. Cleo & Bast: De krankzinnige kunstroof
 13. Kaatje Knal en de Biefstukbende
 14. Het drakenpad
 15. Elvis Watt – Een koffer met geld
 16. Een vriend zonder tanden
 17. Juf Braaksel en het meesterbrein
 18. Het boek van wonderlijke wezens die werkelijk bestaan
 19. Het schedelrijk
 20. Spijt

Download hier de bovenstaande ebooks voor maar 1 cent de stuk <<=====

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo