Black Friday 2021Black Friday 2021

Back-up – Zo wijd de wereld strekt – Holtes & Sietsma

Schrijvers als Holtes en Sietsma snappen het helemaal wat ons betreft. Ze hebben namelijk hun eerste 2 boeken gratis als ebook beschikbaar gesteld. Met het eerste deel Back-up – Zo wijd de wereld strekt zetten ze een interessante roman neer welke het lezen waard is. Bert Holtes is begonnen met zijn ideeën en fantasie verhalen op papier te zetten, maar om het uiteindelijk leesbaar en kloppend te maken heeft hij uiteindelijk zijn vrouw erbij gehaald. Met Wop Sietsma heeft Bert zijn verhaal uiteindelijk in 5 jaar tijd tot een lekker leesbare roman gemaakt en het resultaat mag er zijn.

Het mooie van Holtes en Sietsma, naast dat het echt een heerlijk meeslepend verhaal is. Is natuurlijk dat het boek Backup 1 en ook deel 2 helemaal gratis als ebook te downloaden zijn. Een gratis roman is namelijk nooit verkeerd, en nu zijn de eerste 2 delen zelfs allebei gratis. Via een Bol.com kan je beide boeken ook als hardcover/paperback aanschaffen, maar voor de digitale lezers is het op dit moment helemaal gratis. Beide boeken zijn dik 500 pagina’s leesplezier, dus als je even niets te doen hebt, zou ik zeggen gebruik onderstaande download link om beide boeken meteen binnen te halen.

Een korte omschrijving:

Niets is wat het lijkt Dit verhaal begint voor het Vredespaleis in Den haag, waar een aanslag wordt gepleegd op het leven van de directeur van UNBI (United Nations Bureau of Investigation). Hij was opgeroepen om bij het Internationaal Strafhof te getuigen in het proces tegen een internationale criminele organisatie Spider Web. Lémarc Tasker moet als opsporingsleider de aanslag onderzoeken en zet een ongekend felle internationale klopjacht in om de daders te achterhalen.

Tijdens de klopjacht krijgt hij te maken met allerlei vreemde wendingen en krijgt hij hulp uit onverwachte hoek: een vrouw! Alleen, een vrouw? Of is er meer? Want wie is er dan verantwoordelijke voor een aaneenschakeling van bijzondere gebeurtenissen met spetterende acties. Zal het hem (en de lezer) lukken om het mysterie rond de aanslag te ontrafelen?

Titel – Back-up – Zo wijd de wereld strekt
Auteur – Holtes & Sietsma
Verschijningsjaar – 2018

Prijs – Gratis als E-book te downloadenDownload linksDownload het ebook Backup – Zo wijd de wereld strekt nu gratis via de website van de auteurs of de Kobo App

1 Reactie
 1. Hallo, Ik zag dat bij onze boek ‘BACK-UP Z0 wijd de wereld strekt’ de link niet meer werkt.Dat komt doordat het derde deel nu ook gepubliceerd is. Voor dit deel vragen wij € 2,99. De e-books van de eerste twee delen blijven voor iedereen gratis.
  De nieuwe link is:
  https://everywhereconnected.com/onzeboekenkast/e-book.html

  Alvast bedankt voor jullie medewerking.

  Met vriendelijke groet
  Bert Holtes

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo