Black Friday 2021Black Friday 2021

Juf Braaksel en de geniale ontsnapping – Carry Slee

Ken jij de boekenserie van Juf Braaksel al? Carry Slee heeft met een van haar nieuwste boekenseries over Juf Braaksel weer iets leuks neergezet. Voor kinderen in de leeftijd van 8-11 jaar zijn dit echt leuke boeken. Je kan ze gebruiken om voor te lezen voor de kinderen die het fijn vinden, maar natuurlijk ideaal als leesboek voor het slapen gaan. Met Lotte en Thijs in de hoofdrol gaat het in het kort over hun juf en haar geniepige houding. Niets is goed en je moet goed oppassen, want juf Braaksel is niet te vertrouwen. Lotte en Thijs proberen haar dan ook weg te werken, en daarnaast beleven ze de leukste avonturen.

Carry Slee is een schrijfster die echt veel leuke kinderboeken geschreven heeft. Met de Juf Braaksel serie doet ze het weer. Het zijn heerlijk geschreven boeken welke kinderen heerlijk vinden om te lezen. De verbeelding kan lekker op hol slaan en de avonturen van Lotte en Thijs zorgen ervoor dat ze het boek in een keer uit zouden willen lezen. Helaas zijn de Juf Braaksel boeken niet gratis te downloaden, maar via onderstaande link kan je ze wel heel voordelig als ebook aanschaffen.  Het nieuwste boek is wel het duurst, maar haar vorige boek Juf Braaksel en de magische ring is op het moment van schrijven voor maar 2,99 te downloaden. De boeken zijn dik 250 pagina’s dik, dus je bent er wel even mee bezig, dus wat ons betreft een vermelding waard op onze website.

Zoek je een leuk kinderboek? Dan zijn de Carry Slee boeken echt een aanrader!

Een korte omschrijving:

Het is Lotte en Thijs nog steeds niet gelukt om de geniepige juf Braaksel van hun school te verjagen, zelfs niet met de hulp van hun slimme vriend Lucas. Juf Braaksel blijft maar valse plannen bedenken: ze heeft bijvoorbeeld een belachelijk nieuw schooluniform bedacht. En ze wil nu alle beste vrienden en vriendinnen uit elkaar halen, en in andere klassen zetten. Dat mag toch niet gebeuren?

Braaksels enge vriendinnen Greta Granaat en Alie Cyaankali zijn ondertussen alweer vrijgelaten uit de gevangenis en hebben hun eigen geheime plan waar Thijs een grote rol in speelt…
En dan komt Thijs er thuis ook nog achter dat zijn ouders een groot geheim voor hem verborgen hebben gehouden. Kan hij erachter komen wat het geheim is én uit de handen van juf Braaksel en haar vriendinnen blijven?

Titel – Juf Braaksel en de geniale ontsnapping
Auteur – Carry Slee
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – 8,99 als e-book download bij o.a. Bol.com (vorige boeken uit de Juf Braaksel serie zijn nog geen 3,-)
Download linksDownload het nieuwste boek van Carry Slee – Juf Braaksel nu bij o.a. Bol.com

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo