Black Friday 2021Black Friday 2021

Steve Jobs de biografie – Walter Isaacson

steve-jobs-de-biografieWie kent Steve Jobs nou niet als man zijnde, hij is namelijk een van de meest succesvolle ondernemer geweest van de recente gadget en computer industrie en vooral als CEO van Apple. Het boek Steve Jobs de biografie gaat over het levensverhaal van deze nogal eigenzinnige man die naast vele successen ook veel dieptepunten beleefd heeft. Voornamelijk natuurlijk zijn gezondheid waardoor hij helaas nu ook niet meer onder ons is. Steve jobs de biografie is een boek waar je lekker makkelijk doorheen leest en vele leuke citaten van deze man terug kan lezen, kortom een echte aanrader.

Dit ebook kunt u niet gratis downloaden, maar wel heel voordelig via onze partner Bol.com aanschaffen. Zie onderaan deze pagina voor de actuele prijs om dit boek snel en makkelijk te kunnen downloaden.

Een korte omschrijving:

De enige geautoriseerde en volledige biografie van Steve Jobs. Walter Isaacson heeft de afgelopen drie jaar exclusieve en unieke gesprekken gevoerd met Jobs, zijn familie en vrienden, om een beeld van de mens Steve Jobs te krijgen. Maar Isaacson heeft ook gesproken met collega’s bij Apple en met zijn concurrenten, om een beeld van de zakenman te krijgen. Wie is de man die de wereld aan zijn voeten kreeg met Apple?

Walter Isaacson is de voorzitter van het Aspen Institute. In het verleden was hij onder meer hoofdredacteur van Time Magazine en CEO van CNN. Hij schreef eerder gezaghebbende biografieën van Benjamin Franklin, Henry Kissinger en Albert Einstein.

Titel – Steve Jobs de Biografie
Auteur – Walter Isaacson
Verschijningsjaar – 2011

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_51909053a5447_selected-products” products=”1001004011523311″ name=”mannen” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo