Gratis boeken downloaden is op zoek

gratis-boeken-downloaden-2Nu we een aantal maanden online zijn hebben we een aardige boeken collectie opgebouwd die helemaal gratis is, laatst hebben we zelfs de grens van meer dan 250 gratis boeken doorbroken die grotendeels recent zijn en ook leuk zijn om te lezen, alleen nu is de vraag hoe gaan we verder. Er zijn namelijk nog duizenden andere gratis ebooks te vinden op het internet, alleen de vraag is of u hier op zit te wachten. Deze boeken zijn namelijk grotendeels ouder dan 50 jaar omdat de auteursrechten verlopen zijn en daarom gratis te downloaden zijn. Natuurlijk zullen wij als we leuke titels tegenkomen deze hier gewoon tussen zetten, maar we willen niet een 2e Google books worden of een DBNL. We willen juist het concept wat we hier neergezet hebben op een leuke manier uitbreiden.

Vandaar het verzoek aan een ieder om de poll die op onze website staat eens een keer aan te klikken, dan kunnen wij van daar uit verder werken aan deze website.

Gezocht

Zoals u al wel gemerkt heeft is de frequentie van leuke nieuwe nederlandstalige ebooks wat afgenomen, dit komt omdat er of niet veel nieuwe ebooks meer gratis te verkrijgen zijn of we komen ze niet tegen. Vandaar de vraag aan u als trouwe bezoeker om tips naar ons te sturen. Dit kan d.m.v. een reactie onderaan deze pagina, maar u kunt ons ook een e-mail sturen naar info@gratisboekendownloaden.net

Alvast bedankt!

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo