Black Friday 2021Black Friday 2021

Sherlock Holmes: De Agra-Schat – Sir Arthur Conan Doyle

Titel – Sherlock Holmes: De Agra schatsherlock-holmes-de-agra-schat
Auteur – Arhur Conan Doyle
Omschrijving
– Het ebook Sherlock Holmes: De Agra-Schat is een boek vol spanning zoals we het kennen van al zijn verhalen. Het is al een oud verhaal, aangezien dit boek nu vrijgegeven is door het project Gutenberg waarmee duizenden boeken ineende gratis verkrijgbaar zijn via het internet.

Een korte omschrijving:

Het verhaal speelt zich af in 1887 of 1888, en draait deels om de Oost-Indische Compagnie en de Muiterij van Sepoy. Sherlock Holmes en Dr. Watson worden benaderd door Miss Mary Morstan, die hun vraagt mee te helpen met de zoektocht naar de verdwijning van haar vader. Hij was vroeger officier in India, maar is 10 jaar geleden verdwenen toen hij terug zou keren naar Engeland.

Een anonieme brief brengt de drie op het spoor van Thaddeus Sholto. Van hem vernemen ze dat zijn vader goed bevriend was met Morstans vader en met hem in dezelfde legereenheid diende in India. Hij vertelt echter ook dat beide mannen dood zijn en dat er een schat in het spel is die hij en zijn broer hebben meegenomen uit India. Kort hierop sterft de broer van Thaddeus onder mysterieuze omstandigheden en verdwijnt de schat.

Het ebook Sherlock Holmes: De Agra-Schat is gratis als ebook te downloaden via onderstaande link. Weet u meer boeken die nederlandstalig zijn en gratis als ebook te downloaden is, laat het ons weten via het contact formulier. In ieder geval veel leesplezier.

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo