De vergelding – Jan Brokken

de-vergeldingWeer eens een betaald boek tussen al die gratis boeken hier, waarom we ook betaalde boeken hierbij plaatsen komt simpelweg doordat niet alle boeken gratis zijn, en we toch ook boeken hierbij willen zetten die toch echt aan te raden zijn, bij deze dus weer een nieuwe aanrader. Het ebook is zoals gewoonlijk goedkoper dan het traditionele papier boek, ook al is het prijs verschil op het moment van schrijven niet zo groot zoals het normaal het geval is.

Het boek De vergelding is een mooi boek die je meeneemt naar een dorp met geheimen, zie hieronder.

Een korte omschrijving:

Jan Brokken groeide op in Rhoon, een Zuid-Hollands dorp dat sinds de oorlog een geheim met zich meedraagt. Door sabotage vindt in 1944 een Duitse soldaat de dood. De vergelding van de moffen is verschrikkelijk: zeven mannen uit Rhoon worden geëxecuteerd, hun vrouwen en kinderen uit hun huis verdreven, have en goed in brand gestoken.

Wie pleegde de aanslag op de Duitse soldaat? Waarom? Of was het toch een dom ongeluk met fatale gevolgen? Tot op de dag van vandaag maken de dorpsbewoners elkaar verwijten. In De vergelding reconstrueert Jan Brokken de gebeurtenissen aan de hand van duizenden pagina s processtukken, getuigenverhoren en 185 interviews met betrokkenen. Net als hij denkt te weten hoe het zit, krijgt het verhaal een compleet andere wending.

TitelDe vergelding
Auteur
– Jan Brokken

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden

Download links -[bol_product_links block_id=”bol_513f3b7c0d62b_selected-products” products=”9200000010701742,9200000005529186″ name=”literatuur” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”450″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo