Black Friday 2021Black Friday 2021

Boekenweek 2013

boekenweek-2013Jaja, het is weer bijna zover de boekenweek!! In de boekenweek worden alle boeken weer eens in het zonnetje gezet en natuurlijk als je een boek koopt krijg je het gratis boekenweek geschenk er bij. Dit jaar is het in het kader van een boek bij een boek het boek geworden van de auteur Kees van Koten.

Het boek De verrekijker is dus het boek geworden wat u gratis bij een ander boek krijgt die u tijdens de boekenweek aanschaft, de boekenweek loopt van 16 t/m 24 maart. Bij deze een korte omschrijving van het boek:

Kees van Kooten besluit voor de laatste keer zijn boekenkast op te schonen. Hierbij stuit hij op het fotoalbum dat zijn vader, dienstplichtig sergeant der artillerie, aanlegde gedurende de mobilisatie van augustus 1939 en de oorlogsjaren 1940-1945.

Achter in dit monumentale boekwerk vindt de zoon een verontrustende brief van de destijdse legerleiding: C.R. van Kooten senior wordt gesommeerd te verklaren waarom hij een verrekijker zou hebben gevorderd van een zekere mijnheer J. Treurniet uit het dorp Berkel en Rodenrijs…

C.R. van Kooten junior is verbijsterd. Is dit soms dezelfde kijker waarmee de in 1941 geboren schrijver is opgegroeid en die hij nog altijd in zijn bezit heeft?

Bron: http://www.boekenweek.nl/boekwinkel.html

Wat kunnen we verder nog tijdens de boekenweek 2013 verwachten?

Naast dus het gratis boekenweekgeschenk komt ook dit jaar de NS weer met de actie dat je bij het vertonen van je boekenweekgeschenk gratis kan reizen op zondag 24 maart. Tevens organiseren diverse bibliotheken een schrijfwedstrijd “Gouden tijden, zwarte bladzijden”. Als je hier aan mee wilt doen ga dan naar de volgende website: “Meedoen aan de schrijfwedstrijd“.

De 25 beste verhalen worden uiteindelijk gebundeld en in een ebook gratis aan het publiek aangeboden, zodra dit boek uit is zullen ook wij hiervan de link met informatie aan u geven.

Verder zullen de komende dagen er diverse acties zijn bij de boekenwinkel, online webwinkels en bibliotheken die natuurlijk de boekenweek 2013 zullen promoten. Ook op onze website zullen er diverse acties aanwezig zijn via onze partners Bol, Bruna en Cosmox. Wilt u meer weten over deze acties klik dan op 1 van onderstaande links voor meer informatie:

Boekenweek 2013

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo