////Reis goedkoop – Mariette van Beek

Reis goedkoop – Mariette van Beek

reis-goedkoopTitel – Reis goedkoop
Auteur – Mariëtte van Beek
Omschrijving
– Het boek Reis goedkoop is een leuk nieuwe gratis te downloaden  boek van auteur Mariëtte van Beek die eens een andere kijk geeft op reizen over heel de wereld. Niet de standaard all-inclusive vakanties of de standaard steden waar je eens langs kan gaan. Maar het is een leuk boek met allerlei ideëen en zoals ze zelf zegd wereldtips om heel de wereld over te kunnen reizen voor een prikkie.

Ze omschrijft in haar boek ondermeer dat je heel creatief en flexibel moet zijn, als je goedkoop wil kunnen reizen en hoe je dit kan doen. Het vervoer regelen, de accomedatie zoeken en nog veel meer. Het boek is gratis te downloaden via haar eigen website, welke u via onderstaande link kunt bereiken. Het enige wat je hiervoor wel moet achterlaten is je naam en e-mail adres.

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

Door |2013-02-18T11:30:28+00:00februari 18th, 2013|Reizen|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie