Black Friday 2021Black Friday 2021

Poppe en beer – Jos Lammers

popp-en-beerTitel – Poppe en Beer
Auteur – Jos Lammers
Omschrijving
– Het boek Poppe en beer van auteur Jos Lammers is een van de mogen we wel zeggen vele gratis ebooks die hij aanbiedt. Jos Lammers was van oorsprong een journalist voor diverse tijdschriften en werkte bij de overheid. Het is een auteur die vele verschillende boeken heeft geschreven en daarvan zullen we nu ook in een serie diverse boeken van hem promoten.

Het boek Poppe en Beer is de eerste in deze serie, het is een kinderboek met diverse verhaaltjes en illustraties. Dit kinderboek kan ook goed gebruikt worden om ’s avonds voor het slapengaan van de kinderen uit voor te lezen. Hieronder de korte omschrijving van het boek:

Van de flaptekst: Poppe denkt dat hij eigenlijk een Indiaan is, maar wel een kleine. Want zijn grote broer Beer weet veel meer. Die speelt gitaar en vangt bromvliegen en stekelbaarzen. Hij is ook beresterk. Maar als Poppe een beetje verliefd wordt op een meisje uit zijn klas, weet Beer ook niet precies wat verliefd zijn is. Het vervelende is dat Indianen nooit verliefd zijn, weet Poppe

U kunt deze ebook gratis downloaden via onderstaande link vanaf de website van Jos Lammers.

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

1 Reactie
 1. Leuk boek en echt een aanrader voor de kids, en nog gratis ook. Kheb meteen ook de andere boeken van Jos Lammers gedownload want hij heeft veel meer op zijn website staan.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo