Omringd door idioten

Omringd door idioten nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Thomas Erikson

Heb jij het boek Omringd door idioten al gelezen? “Omringd door idioten” is een praktisch en fascinerend boek geschreven door de Zweedse gedragseconoom Thomas Erikson. Dit boek biedt een nieuwe kijk op communicatie en relaties door middel van het kleurenmodel, waarmee vier persoonlijkheidstypen worden geïdentificeerd: rood, geel, groen en blauw. Erikson legt uit hoe we deze kleuren kunnen gebruiken om verschillende persoonlijkheidstypen te begrijpen en hoe we effectiever kunnen communiceren met mensen die een andere persoonlijkheid hebben dan wijzelf. Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is het boek Omringd door idioten niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Omringd door idioten nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omringd door idioten

★★★★★
9,99  op voorraad
vanaf 01/10/2023 16:26

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum26 juni 2018
Aantal pagina's223
Ebook Formaat-343785
IllustratiesNee
HoofdauteurThomas Erikson
HoofduitgeverijHarperCollins
Eerste VertalerWiveca Jongeneel
Tweede VertalerWiveca Jongeneel
Originele titelOmringd door idioten
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee
eWasteNee

Nederlands | E-book | 9789402755763 | 26 juni 2018 | 223 pagina's | -343785

Omschrijving van: Omringd door idioten

De wereldwijde bestseller van Thomas Erikson op basis van vier persoonlijkheidstypes: hoe hen te begrijpen die niet begrepen willen worden?

Welke gedragsstijl is de jouwe? Drijf je collega je tot waanzin met zijn overdreven liefde voor details? Botst het gematigde karakter van je geliefde met je eigen enthousiasme? Sommige mensen beweren dat zij omringd worden door idioten. Zij begrijpen hun collega’s of familie niet, hoe ze ook hun best doen. Als je echter meer inzicht hebt in het gedrag van de ander, en dat van jezelf, kun je beter met de ander communiceren. Een veelgebruikte methode daarvoor is het aanduiden van gedragsstijlen met kleuren. Ben je bijvoorbeeld rood, dan wil je snel tot de kern van de zaak komen. Heb je voornamelijk gele kanten, dan ben je snel enthousiast, groen staat voor stabiliteit en blauwe eigenschappen hebben te maken met informatie en details. Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze dit kleurenschema toe te passen. Omringd door idioten helpt je collega’s, vrienden en familie beter te begrijpen.

‘Je hoeft echt geen coach te zijn om Omringd door Idioten te kunnen lezen. En het werkt, probeer maar!’ Zin

‘ Omringd door idioten van Thomas Erikson is een praktisch boek, dat je communicatievaardigheden kan versterken.’ Chicklit

‘Deze praktische, onderhoudende en humoristische publicatie wordt aanbevolen voor iedereen die zijn communiceren wil verbeteren.’ NBD

Meer informatie

Schrijver: Thomas Erikson
Taal: Nederlands
Categorie: School & studieboeken

Omringd door idioten
Omringd door idioten
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo